MY FRIENDS.. MERE DOSTE... CHINGU...

ENTIRELY ME!!

Friday, July 1, 2011

Holiday MODE:: Dah 1 Julai... Wahhh Cepatnya.

salaam...

Hari Jumaat... Penghulu segala hari.. 1 Julai... Apa signifikannya yang aku nak katakan kat sini... Hehehe Tak de benda sebenarnya.. Tak ada kaitan pun... Cuma aku rasa terkejut jugaklah... Dah 1 Julai.. macam terlampau cepat gila babas punya *pada aku* masa ni berlalu...

Dah 1 Julai hari ini... Maknanya dah sebulan aku bercuti... Tingal lagi kurang dari 3 minggu kot semester baru ASWARA akan bermula... Aku dah terima surat pemberitahuan pendaftaran.. 24 Julai mendaftar.. hari Ahad. Tak sabar rasanya untuk aku memulakan semula kuliah.. Bunyi macam pelik je.. Tapi itulah lumrah dan naluri pelajar.. Masa belajar sibuk nak cuti.. Dapat cuti dah tak sabar2 nak masuk kuliah balik... Kannnn??

Sepanjang aku bercuti ni.. segan untuk aku bagitahu.. tiada satu pun karya baru yang aku tulis... Entah kenapa.. setiap idea yang terbit dibenak aku ni bagaikan angin yang datang menyapa.. hilang kemudiannya... Macam mana ni.. Aku seorang penulis.. mana boleh hilang macamni..
YOU.... GET IT DONE DUDE!
Kenpa ek... Kira macam aku dah stuck ek? Ke aku malas? Aku lagi suka alasan perkataan malas tu dari stuck.. sebab.. kalau malas.. aku boleh usaha lebih supaya tak malas.. tapi kalau stuck, itu sama macam mengakui yang aku dah kena writer's block. Satu penyakit yang boleh terjadi @ berlaku pada penulis di seluruh dunia. Kalau dah stuck.. kena mula semula dari awal oo


Aku ada date line aku sendiri sebenarnya.. Sebelum cuti tamat aku patut siapkan 2nd book Zaki dan beberapa idea pending yang lain... Tapi kalau macam ni gayanya.. duk umah tak buat apa *apart from watching movies n dramas all the time// do'uh* camne nak selesaikan benda2 ni... hailohhhhh

Adakah aku perlukan ini?

yang cenggini?

atau yang cenggini?
p/s: aku lebih suka yang bawah tu.. ada org nak bagi tak?

Sekian

Bubye...

x.o.x.o
WAJIB LIKE :D

4 comments:

Muhd Aizie said...

nanti ajar aku sem depannn ;) tak sabar nak masuk layar dengan kau . hahaha

Pwincess9 Juhary said...

kau layar jga... kita belajar bersama la... heheh ummi tak de... sedihh
dia amik kreatif kan?

eeka azmi said...

dah2 la dok lyn hindustan tipah . eh lupa la nama ko sape erk .. maklumlah dh 2 bln x jmpe ko ...

Pwincess9 Juhary said...

aku tak layan hindi sgt cuti ni... koran semendekkk