MY FRIENDS.. MERE DOSTE... CHINGU...

ENTIRELY ME!!

Wednesday, October 19, 2011

SEGMEN ABG BEN : : SAYA, BLOG dan PEMBACA


Salaam..

Dalam sibuk aku nak jawab mid term pukul 2 nanti.. sempat juga aku berSegmen bagai ye.. heheheh.. Saja.. menyemak post Abg Ben jap gi.... Jadi segmen ni pasal apa ek? Saya, Blog dan Pembaca. Moh join sekali... Klik SINI *cepat tau.. sampai jam 5 je*

Abg Ben tanya.. apa yang aku paham tentang ayat kat atas tu.. *yo, yoooo je tanya aku ek* Apa yang aku paham? SAYA tu SAYAlah.. tuan MILIK ini blog. Tang BLOG tu... merujuk pada BLOG ini. BLOG yang duk banyak mencarutcoretkan kisah hiudp aku. Tang last tu... ehhehe 80 org followers aku yang setia jadi PEMBACA aku... *ada juga org nak baca kannn?*

Kenapa aku kata 80 org followers tu? Bagi org lain angka tu mungkin tak banyak.. yelah... org lain duk beratuih, beribu, beriban followers dia.. Aku? seratuih pun tak jejak.. Tapi paling kurang pun ada gak yang baca... ada juga yang ikut... Di kesempatan ini saya, Nazliza Amelia Juhary @ Jowani Juhary mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi membaca dan menjadi follower saya.

ni gambar desktop aku..
inspirasi dari blog aku gak..
hehehe
Sekian

x.o.x.o

WAJIB LIKE :D

13 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

Singgah dr segmen sama n trus follow cni :)

Jum singgah blog izara :)
http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Mrs.A~ said...

follow!saya dari segmen sama.jom singgah dan follow blog saya juga ye..

RJ Beena said...

jalan2 tinggal jejak from blog BA...:)

wanie wonek said...

follow n singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan.

http://waniewonek.blogspot.com

Lulu Caldina said...

Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

TERKINI DI LULU-PAGES

Jaa said...

salam perkenalan dari saya...no 51....

Phat said...

dtg dr segmen sama..follow sini

Ms Ef Abas said...

baru bincang pasal annual dinner dgn tema retro...tup-tup blog ni pun retro, what a conincidence!

jom berjalan ke blog saya dan baca buku cerita :)

i folo ...

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

salam.ca datang dari segmen B.A..hepi blogging ya! =)

Syieda_Joy™ said...

Salam Perkenalan dihulurkan ^_^

syieda dtg dari blog Abg BEN ...jom datang blog syieda pulak..^_^

ke blog syieda ^_^

HasrulHassan [HH] said...

Singgah dan support Segmen Ben Ashaari. Dari rakan blogger untuk rakan blogger.

Ikhlas dari:
www.hasrulhassan.com
- sebuah blog penceritaan suku abad.

Susie said...

salam kenal

http://susiyantisoleman.blogspot.com/

Oshin said...

sama-sama menyinggah :)