MY FRIENDS.. MERE DOSTE... CHINGU...

ENTIRELY ME!!

Monday, May 30, 2011

After EXAM Story: Epilogue

salaam...


Hari ni berakhirlah secara rasminya exam praktikal aku. Aku dah bagi all out... rasanya okey kot... Dah lepas exam tu ada makan2... best... trimas kepada Datin Marlia Musa... Heheeh aku tak penah bgtau lagi kan yang dia itu lect aku.. hehehe. 

Datin Marlia ada tany aku tadi, aku mmg minat kelas acting ke? Aku iyekan aje.. aku tak tahu nak cakap apaa.... Sebenarnya.. mmg minat pun.. ta;i bukan tu je sebabnya aku amik kelas lakonan sebagai elaktif... Sebenarnya aku nak cabar diri aku... nak cabar kebolehan aku.. tapi kang kalau aku cakap macam tu dia kata pa lak nanti.. heheeh 

Lepas exam... kan au kata ada makan2.. huiiiih.. heaven kot... ada mihun sup w/ all the trimming, makaroni goreng, sandwich, popia gorang kuih muih... koktail.. best dooo.. koyang den niha... kalau tak kona malu.. den bungkuih bawak balik jo... heheheh

Sekiannn

x.o.x.o

p/s: Aku akan merindui kelas lakonan Datin Marlia...

WAJIB LIKE :D

2 comments:

Muhd Aizie said...

degree teater rite ? hahaha

Pwincess9 Juhary said...

ahaaaks.... mimpi dan angan2 aku... deee... layak kew"??? aku amik FnB lah nnti./. heheh