MY FRIENDS.. MERE DOSTE... CHINGU...

ENTIRELY ME!!

Tuesday, May 31, 2011

Rainy (?) Tuesday: Going Home

salaam..

Hari Selasa selalu sangat post yang sedih2. Tu pasal nama dia Rainy Tuesday... hari ni officially last day kat asrama ASWARA sem ini.. Angah akan sampai lagu beberapa minit lagi... untuk membawa aku pergi.. Kiraanya pukul 11 tapi dia sibuk.. ada meeting...

Sekian...

x.o.x.o

p/s: masih terlalu mengantuk untuk mengarang...
WAJIB LIKE :D

2 comments:

Muhd Aizie said...

last day kat asrama aswara? means lepasn i kau tak duduk dalam asrama lagi ke? sem depan masuk rumah sewa ke?

Pwincess9 Juhary said...

sajee... kang tak dapat kang... ala ko ni... hahahha

aku mmg dah ada umah pun kat kl ni.. kau dah dapat dah?? dengar kata kau nak carik ngan aus n abe ek??