MY FRIENDS.. MERE DOSTE... CHINGU...

ENTIRELY ME!!

Saturday, April 2, 2011

APRIL Fool's? Hik Hik Hik

salaam...


Semalam, 1 April merupakan hari sambutan April Fool Sedonia... hahah dan aku berjaya mengharungi hari itu tanpa di*Fool*kan oleh sesiapa pun... Kya... Aku dok ngenakan orang adalah... hehehe

Meh nak cerita sikit apa yang kita kenakan pada mereka tu....

Semalam merupakan hari lahir seorang teman... hahah memang nasibnya agak malanglah dah lahir hari Prank sedunia itu.. Jadi aku dan beberapa orang teman yang lain melancarkan 

OPERASI SAMBUTAN KELAHIRAN 
DENGAN PRANK GILA... 

cayaa tak..

Kami buat lakonan yang menyatakan kakak kesayangan B-day Gurl *Syahidatul Munirah* ditimpa kemalangan. Siap dengan efek darah lagi... hahah trimas tu Amirul Yusof... real dowh, aku tukang lakon scene nanges2... pangku *mangsa*.. Si B-day Gurl ni langsung tak syak apa2 terus nanges2 goncang badan *mangsa*.. sedih kowt..sampai aku sendiri ikut nanges.. sedangkan mula2 aku nak gelak dah... hehehe

to 
BELLA... 
 kenangan ulang tahun ke 20 ye... 
love u... heheheh

p/s: Hahahah... gumbira...... kyaa

Bubye...

love...

x.o.x.o

WAJIB LIKE :D

2 comments:

devilyus said...

wei.. banyak follower kau.. hahaha

Pwincess9 Juhary said...

hahahhaha... mari lah follow aku juga dalam menambah kan teman pengikut setia.. heheh