MY FRIENDS.. MERE DOSTE... CHINGU...

ENTIRELY ME!!

Sunday, April 10, 2011

Kerana Berjanji (To Mr. Sengalman)

salaam...

Okies... Kisahnya entri ini adalah kerana aku TERjanji pada Mr. Sengalman *iye kew?* yang aku buat satu post ni.. Senang aku nak karut kat sini berbanding kat ruangan komen die... weeeeee

Okies... dalam satu post Mr. Sengalman ni dia *Kau Tekan Sini Le* ada satu perkara yang buat aku tergelak guling-guling... memandangkan aku malas nak cantum tampal berbagai.. aku photoscape aje lah yee

kalo nak besau kau tekan- tekan le kat gambau tu... okies

Mr. Sengalman ni kata dia suka cerita Hindustan tengok yang lama2... Time Mohabatien tu... heheheh sepuluh tahun yang lampau kot.. jadi.. sebagai seorang Bollydicted... aku akan senaraikan beberapa cerita Hindustan yang terbaik pada pemandangan mata aku yang bercermin mata power 500 ni. Okies?


























Ini sebahagian dari filem Hindi yang dah tengok dan aku rasa memang patut kau pergi beli VCD dia dan tengok ulang- ulang sampai muntah... siyes.. Aku *warning.. nak menggedik sekejap ni..* Ulangi semula.. Aku sebagai President Bollydicted *muntah 5 baldi* mengumunkan bahawa semua filem ini merupakan antara yang terbaik daripada yang terbaik... dari segi penceritaan, lakonan, sinematografi dan moral ye *iye ke? ntah*

Nak tulis sinopsis mak cik ni maleh le... jadi rajinkanlah diri korang tu untuk tekan setiap tajuk yang tertera itu... Keluar le sinopsisnye nanti.. Kalau tak berminat dengan pilihan yang aku bagi ini... Tak pe... Kau *TEKAN SINI* untuk lebih banyak senarai cerita Hindustan.. tengoklah kome sampai pengsan ye.. sampai koma lima puloh nam hari pun tak pe...

Sekian...

Bubye...

x.o.x.o

WAJIB LIKE :D

5 comments:

iz said...

3 iodiot terbaik...seyesly...

nurul nadia nasir said...

haiip!salam kenal,dtg dari blog sengal man :)

Dea said...

dh tgk dh ghajini, kurbaan, veer-zaara, 3 idiots n fanaaa... :P.. slebehnyer belom lagi... nk pinjam bleh??... hehe

IntanBerlian said...

ghajini terbaik =D

Pwincess9 Juhary said...

hehehe.. ramai jugak peminat bollywood ni... meh join saya jadi Bollydicted... heheheh