MY FRIENDS.. MERE DOSTE... CHINGU...

ENTIRELY ME!!

Monday, June 27, 2011

Holiday MODE:: LARI!!!.... BURUNG MENGAMUK MARI...

salaam...

yarGHHHHHHHH
makang budak

apa kau tengokk?
Aku kalau jumpa kawan2 aku yang ada henfon canggih sikit mesti aku jakun.. n aku akan main2 ngan fon tu.. Hehehe.. Tapi yang kenal aku mesti tau aku takkan buat apa2 kat fon dorang sebab aku cuma cari GAME je.. antara banyak2 GAME yang aku suka ialah Ninja Buah tu.. *ala yang potong2 buah tu*, Mole Huruf.. *ni kat Berri Hitam punye game* dan Burung Mengamuk kat B**I... 

bukan yang ni daaaa
tapi cam sama kan?

ni dia...
ni JATE...
ni TINO...
Come lagi hok ni
Yang ni best.. Tapi korang pernah nampak yang macam real punye tak.. yang ala2 live action punye... Tak pernah!?.. Tengok sini meh...


Amacam Real tak??? hahhaa Trimas tu Abg kepada Telurdibasuh sebab bagi tahu aku pasal ni.. ahaks...

Sekian

Bubye

x.o.x.o

WAJIB LIKE :D

2 comments:

Muhd Aizie said...

salam . untuk pengetahuan kau, blogger telor di basuh ni dah meninggal dunia la . tak percaya kau cari deakt internet. tak silap aku dua bulan lepas.

tak percaya? tgk google.

Pwincess9 Juhary said...

sayang oii.. kan aku dulu dah pernah post pasa arwah ni... skang ni blog arwah, abg dia yang teruskan.. tulah pasal aku tulis situ abg kpd telurdibasuh...