MY FRIENDS.. MERE DOSTE... CHINGU...

ENTIRELY ME!!

Sunday, February 27, 2011

30 Things in 30 Days Challenge- Day 20 & 21

salaam...

Semalam merendek dirumah my Sis... jadi no internet connection... heheh.. terimalah Cabaran Hari Ke 20 & 21.. (lately ni aku selalu sangat gabungkan Cabaran Ni.. why ek???)


Day 20 – The meaning behind your blog name
&
 Day 21 – A photo of something that makes you happy.

Hari 20>> (Tak sangkanya... dah masuk second trimester... heheheh)


Blog name..... yang MY WORLD IN MY LIFE tu? sebenarnya.. yang ni aku baru tukar... dulu same je.. cume kat belakang ada AHNYEONGHASEYO... tu maksudnya apa khabar @ hi... aku buat blog ni masa aku gile ngan korean drama... kira2nya kau ni korean affected jugaklah.. *sekarang pun tapi kurang sket sebab tak de tv nak tengok... heee*

MY WORLD IN MY LIFE... maksudnya dunia aku di dalam kehidupan aku... dalam blog ni aku taip segala benda yang aku rasa aku nak bagi tahu kat semua.. bukan semua benda aku carutkan kat dalam ni, blog ni... tak boleh lah nak cerita segalanya.. kira cam diari pula nanti.. hahah.. itu je lahh..

Hari 21>>

gambar ini
dan gambar ini..
Dua gambar ini boleh buatkan aku tersenyum suka... kenangan sebuah persahabatan yang masih lagi going strong... gumbira... walaupun emi tak bersama ngan kami.. (dia kuar le... bukan dah xde.. heheh) tapi dalam kenangan tau dia.. hahah... heart you guys ketat- ketat... Kyaaa

CABARAN HARI NI SELESAI DENGAN teramat JAYANYA!!
Bubye...

love,

x.o.x.o


WAJIB LIKE :D

2 comments:

Muhd Aizie said...

gigih anak sasteraaaaaaa ! hahah

Pwincess9 Juhary said...

ummi yg buat tu.. aku kidnap je.. hahhaha